Μικρός Πρίγκιπας Αρτέμιδα


Μικρός Πρίγκιπας Αρτέμιδα

Αξιολογήσεις από το Google My Business για τον παιδικό σταθμό Μικρός Πρίγκιπας στην Αρτέμιδα

Είχαμε την πολύ μεγάλη τύχη τα 2 μας παιδιά να περάσουν συνολικά τα 3 πρώτα (και πιο τρυφερά) σχολικά τους χρόνια στον Μικρό Πρίγκιπα!

Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που τα παιδιά αμέσως το ένιωσαν σαν δεύτερο σπίτι τους κι εμείς οι γονείς από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι τα αφήνουμε σε ένα απόλυτα ασφαλές και γεμάτο αγάπη σχολείο.

Ο χώρος είναι υπέροχος και ζεστός και φιλικός και πεντακάθαρος!

Η οικογένεια του Μικρού Πρίγκιπα απαρτίζεται από πολύ αξιόλογους υπέροχους ανθρώπους που δίνουν όλη την αγάπη και την φροντίδα τους στα παιδιά και ταυτόχρονα κάνουν εξαιρετική δουλειά σε μαθησιακό επίπεδο.

Είμαι πάντα ευγνώμων για όλα όσα έζησαν τα παιδιά μου στον Μικρό Πρίγκιπα!

tania n


Ένας φανταστικός χώρος, τέλεια διαμορφωμένος τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά! Το μεγαλύτερο, όμως, πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα του Πρίγκηπα!

Επαγγελματίες, άρτια καταρτισμένοι και πάνω απ’ολα άνθρωποι σωστοί και πάντα δίπλα τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς!

Με σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης δίνουν στα παιδιά τα εφόδια για να αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση! Είμαι ευγνώμων για το οτι τα παιδιά μου ήταν μέλη αυτής της πολύτιμης ομάδας, που πάντα θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία!! Ευχαριστούμε πολύ Μικρέ Πρίγκηπα!!

Vasiliki R


Όμορφος και ζεστός χώρος σε νέα οικοδομή. Καθαρό περιβάλλον. Οικογενειακή επιχείρηση με πολλή αγάπη για το αντικείμενο τους. Μικρός παιδικός σταθμός, ιδανικός για τα μικρά μας όταν φεύγουν για πρώτη φορά από την οικογενειακή θαλπωρή.

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι τον έναν χρόνο που πήγαμε και σίγουρα θα συνεχίζαμε στον Μικρό Πρίγκιπα μέχρι να πάμε δημοτικό εάν δεν μετακομίζαμε σε άλλο νομό.

Maria S


Υπέροχος, ζεστός χώρος με ποικιλία απο δραστηριότητες για τα παιδιά.

Το κλίμα είναι τόσο οικογενειακό, ώστε να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή αυτή όσο και επαγγελματικό, μιας και το προσωπικό είναι εξαιρετικά καταρτισμένο.

Χρησιμοποιούν όλες τις σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το πραγματικό ενδιαφέρον, η φροντίδα που δείχνουν για τα παιδιά και η συνεχής τους εξέλιξη!!

Labrothea I


Υπερσύγχρονο κτίριο με κατάλληλα διαμορφωμενους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τα παιδιά μας.

Ολιγομελη τμήματα, με αποτέλεσμα να γίνεται εξαιρετική δουλειά και να υπάρχει αυξημένη φροντίδα και προσοχή προς τα παιδιά μας. Το προσωπικό πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα πλούσιο από ποικίλες δραστηριότητες. Σε ευχαριστούμε για όλα ΜΙΚΡΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!!!

ΆΝΝΑ Φ


Ωραίος και ζεστός χώρος,χαρούμενη ατμόσφαιρα.Φιλικο και εξυπηρετικο προσωπικό προς τους γονείς αλλά προπάντος προς τα παιδιά! αγκαλιάζοντας τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά με αγάπη και αφοσίωση!

Σταματης Α


Εξαιρετικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος για παιδακια. Καταπληκτικό κ το εκπαιδευτικό προσωπικό! Με αγάπη κ αφοσιωση τα παιδακια μας μεγαλώνουν κ ανθίζουν κοντά τους.

Chrysoula I


Ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον βγαλμένο απο παραμύθι!Ευγενικό προσωπικό και μια πολύ ζεστή αγκαλιά για τα μικρά μας πριγκιπάκια! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Πανος Μ


Μικρος σταθμος, οικογενειακη επιχειρηση με πολυ ομορφους και φιλικους ιδιοκτητες.Θα στείλουμε το παιδι μας εκει τελικα μετα απο ερευνα που κάναμε και νιώθουμε ικανοποιημένοι για την επιλογη μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ


Είναι η δεύτερη οικογένεια μας!!ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!

mat k


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΧΑ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φλώρα Π


Μικρός Πρίγκιπας Αρτέμιδα

By Artemida Portal